Konferencija o bezbednosti dece “BEZBEDNOST I ODGOVORNOST 2016”

Fondacija Tijana Jurić organizovaće 5. oktobra prvu stručnu Konferenciju o bezbednosti dece “Bezbednost i odgovornost 2016”, u okviru koje će predstavnici institucija i organizacija govoriti o bezbednosti dece na ulici, u školi i na internetu.

bezbednost-i-odgovornost-2016-plakat-final-prikaz2

Konferencija će biti održana u kongresnoj sali Hotela Patria, u centru Subotice, počev od 10 sati.

Namera Fondacije Tijana Jurić je da ovom konferencijom svake godine na istom mestu okupi stručna lica, i pruži priliku učesnicima da predstave nove mehanizme u zaštiti dece od nasilnika, da razmene iskustva i pošalju javnosti jedinstvenu poruku o trenutnom stanju bezbednosti u Srbiji.

Prvom konferencijom okupićemo predstavnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike, Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, Međunarodne organizacije Child Focus (Belgija), Smile of the child (Grčka), Centra za zaštitu žrtava trgovine ljudima, Centra za nestalu i zlostavljanu decu (Hrvatska), UNICEF-a (Srbija), Kancelarije za mlade grada Subotice, predstavnike advokatske kancelarije Maje Atanasković.

Pozivamo Vas da prisustvujete našoj konferenciji i steknete nova znanja.

Za sve učesnike obezbeđen je ručak, i sve ono što ćemo kao domaćini konferencije prirediti da se svaki učesnik oseća dobrodošlo. Ulaz na konferenciju je slobodan.

Kontakt: fondacija@tijana.rs ili pozivanjem broja 063.508.505.

Fondacija Tijana Jurić