Kompanija “Knežević Entering” donirala je Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Banja Luka laminat za potrebe opremanja prostorija te humanitarne organizacije.

Vlasnik kompanije Marko Knežević

Vlasnik kompanije Marko Knežević

Sa Gradskom organizacijom Crvenog krsta ovo preduzeće je juče potpisalo Ugovor o donaciji za isporuku i montažu 170,00 m2 laminata za potrebe CK, a radovi će otpočeti u ponedeljak i biće završeni u roku od dva – tri dana.

U ovoj firmi su istakli da su imali u vidu da banjalučki Crveni krst iz budžeta grada u 2015. godini nije dobio nikakva sredstva, te da se Zakon o položaju i ovlaštenjima Crvenog krsta RS ne primjenjuje u praksi, ali i da postoji opasnost da se organizacija, stara više od 100 godina, nalazi pred gašenjem.

“Nikako nismo mogli odbiti Molbu sa kojom nam se GO CK obratio”, naveli su iz “Knežević Entering-a”.
Dodaju da je ovo samo jedna u nizu humanitarnih aktivnosti u kojoj su, kao društveno-odgovorna kompanija, bili dužni učestvovati.

“Osnovna misija Crvenog krsta Banja Luka je ublažavanje ljudske patnje, kada god je to moguće i koliko god je to moguće, a naša misija i pokretačka snaga je uvijek biti bar za kvadrat bolji”, poručili su iz navedene kompanije.

Izvor: Capital.ba