Privremeno članstvo

Privremeno članstvo odobrava se diplomcu certifikovane škole od strane Američke poligrafske asocijacije sve do završetka 200 poligrafskih ispita pod nadzorom kvalifikovanog ispitivača APPI ili APA.

Punopravno članstvo

Punopravno članstvo odobrava se diplomcu certifikovane škole od strane Američke poligrafske asocijacije s položenih 200 poligrafskih ispita pod nadzorom kvalifikovanog ispitivača (koji je član APPI ili APA). Punopravni član Američke poligrafske asocijacije APA biće automatski prihvaćen za člana APPI, čim podnese zahtjev za članstvo.

Naučno i tehnološko članstvo

Naučno i tehnološko članstvo odobriće se osobi koja vrši istraživanja, ispitivanja, i razvija tehnologiju u cilju promocije poligrafske profesije.

Pridruženo članstvo

Pridruženo članstvo odobriće se osobi koja nije poligrafski ispitivač, ali njegova profesija ima relevantnost i značajnost za oblast poligrafa.

Verifikovano članstvo

Verifikovano članstvo odmah će se odobriti osnivačima Asocijacije, članu Asocijacije za više od 15 godina uzastopno i penzionisanim članovima.

Počasno članstvo

Počasno članstvo odobriće se bilo kojem pravnom ili fizičkom licu za koje je Upravni odbor odlučio da prihvati zbog njegovog jedinstvenog doprinosa psihološkim i poligrafskim ispitivanjima, a da njegovo članstvo ujedno promoviše ciljeve Asocijacije.

Osnovno članstvo

Osnovno članstvo odobriće se bilo kojem pravnom ili fizičkom licu koje prihvata standarde i pravila koja su utvrđena od strane APPI-ja.

BUDI DIO NAS

Ukoliko ste zainteresovani za članstvo pošaljite nam svoje podatke na mail:

info@appi.ba

Kontaktiraćemo Vas u najskorijem roku, radi dalje procedure.