Psihologija laganja

Psihologija laganja

APPI - IBF

Asocijacija psiholoških i poligrafskih ispitivanja u saradnji sa Institutom za bihejvioralnu forenziku organizuje:

EDUKATIVNI PROGRAM – PSIHOLOGIJA LAGANJA

Psihologija laganja je autorski program mr. sci Borisa Đurovića, kriminalističkog psihologa i poligrafskog ispitivača i Mirka Zorića MHRM i TA Praktičara. Apsolutno je primjenljiv kako u poslovnom svijetu, tako i u svakodnevnom životu,  stoga naše polaznike čine podjednako vrhunski menadžeri, iskusni psiholozi, pedagozi, psihijatri kao i studenti, svi zajedno vođeni željom da unaprijede svoje vještine otkrivanja laganja. Polaznici će moći da nauče kako da uspješno detektuju laž i obmanu a saznaće i koje su greške do sada pravili u tome.

Trening program je zasnovan na najboljim iskustvima iz prakse, najsavremnijim naučnim dostignućima i samostalnim autorovim istraživanjima sprovedenim na Univerzitetima u Novom Sadu i Beogradu. Plod je višegodišnjeg iskustva u poligrafskom radu u MUP-u Republike Srbije sa preko 2000 poligrafskih ispitivanja i 200 dobijenih priznanja za različita krivična djela.

Višegodišnje iskustvo prožeto velikim brojem interaktivnih treninga i obuka zaposlenih različitih profila omogućilo nam je da u edukativni program uključimo spektar različitih praktičnih alata i vještina koje polaznici mogu odmah koristiti.

Edukativni program Psihologija laganja: Bihejvioralni forenzičar održava se kroz 3 nivoa usavršavanja (ukupno 10 cjelodnevnih susreta) u okviru Instituta za bihejvioralnu forenziku.

DOSTUPNE LOKACIJE: Beograd, Novi Sad, Niš, Banja Luka, Sarajevo i Ljubljana

Pitanja-nakon-predavanjaSlika-sa-predavanja-900x600

apresent

 

NIVOI USAVRŠAVANJA


 

PSIHOLOGIJA LAGANJA 1 NIVO – BASIC

Trajanje: 2 cjelodnevna susreta (od 11h do 18h)

Dobijate sertifikat o završenom BASIC nivou. Prezentacije sa predavanja i analizirani video materijal. Štampani materijal i alate za brzu procenu. Spisak literature za dalje usavršavanje.


 

PSIHOLOGIJA LAGANJA 2 NIVO – ADVANCE

Trajanje: 2 cjelodnevna susreta (od 11h do 18h)

Dobijate sertifikat o završenom ADVANCE nivou. Prezentacije sa predavanja, analizirani video materijal i program za vežbu.


 

PSIHOLOGIJA LAGANJA 3 NIVO – PROFESIONAL

Trajanje: 6 susreta, 1 susret mjesečno (od 11h do 18h)

Dobijate sertifikat o završenom programu i zvanje Bihejvioralnog forenzičara. Priliku za učestvovanje na PROFESSIONAL radionicama.


 

Svi zainteresovani mogu nas kontaktirati na mail info@appi.ba nakon čega će dobiti detaljne infomacije.