Primetili su da je njihov pas počeo da se izuzetno zaštitnički ponaša prema njihovom sinu, pogotovo kada bi dadilja došla u kuću

pas-heroj-

Foto: Printscreen Youtube / Emotional Mojo

Bendžamin i Houp su angažovali 22-godišnju Aleksis Kan kao dadilju za svog sedmomesečnog sina Fina. Roditelji iz Južne Karoline preduzeli su sve prave korake. Kan je izgledala kao savršen izbor. Međutim, primetili su da je njihov pas Kilian počeo da se izuzetno zaštitnički ponaša prema Finu, pogotovo kada bi Kan došla u kuću.

pas-heroj-

Foto: Printscreen Youtube / Emotional Mojo

Kilian je, osim toga, postajao sve agresivniji prema dadilji. Jednog dana, Bendžamin i Houp su odlučili da slede svoje instinkte. Houp je ostavila svoj Ajfon ispod kauča i snimila šta se događalo dok su ona i suprug bili na poslu. Nakon što su preslušali ono što je snimljeno, bili su prestravljeni. Čuli su udarce, šamaranje, plač i galamu.

aleksis-kan-

Foto: Printscreen Youtube / Emotional Mojo

Kan je zlostavljala dete, a ponašanje psa ih je dovelo do istine. Ko zna koliko dugo bi zlostavljanje trajalo da nije bilo zaštitničkog kućnog ljubimca. Kan je osuđena na tri godine zatvora i upisana u registar zlostavljača dece.

Vezano (Psi mogu da prepoznaju ljudska osjećanja)


Preuzeto: stil.kurir.rs